Minneord om Kai Zahl

Kai_ZKjære Kai,
 takk for alt du har betydd for oss i Sound of Happiness, takk for alt du har gitt oss av opplevelser og ideer.
Du banet vei for verdiskaping, mestring for den enkelte og samspill for mange.

Takk for oppmuntring til å stå på, takk for din store interesse for arbeidet vårt i sør, og at du viste så stor glede og begeistring med vår fremgang og vekst.

Vi ser tilbake på et langt og godt samarbeid, helt tilbake til 91, da du inviterte oss med på tur til Sverige på WHC konferansen for å holde konsert, og bare noen uker etterpå tok du kontakt igjen for du ønsket å ha oss med til Spania for å opptre på Solgården, som ble en fantastisk tur. Etter det- var mange bånd knyttet og samarbeidet var igang.

Vi fikk mange musikalske  begivenheter sammen, for å nevne noen; Momarkedet, OL i Lillehammer, Grand Canaria tur, alle festivalene deres på østlandet og våre på sørlandet, Oslo konserthus, Agder Teater, tur til Latvia, Cuba…  Du med Dissimilis og vi med Sound of Happiness, mye vennskap ble skapt og mange minner ble lagd.

For mange av musikerene og aktørene i Sound of Happiness var du selve kongen, og de viste deg stor respekt, samtidig som du var en god venn og kamerat! Takk for at vi har blitt kjent med deg og fått være en del av din vennekrets. Du kjempet for det sterke du så i de svake, og fikk oss alle til å bli begeistret og litt rikere!

Vi lyser fred over ditt minne!

Hjertelig hilsen
Ester, Kjell og
alle venner i
Sound of Happiness

Bisettes:
Tirsdag 17.11 klokken 14.00
Lommedalen Kirke (Bærum)